KLÍMASZERELÉS GYŐR - iCOOL kft - klíma és hőszivattyú - Tel: 06 70 3819 219 - E-mail: info@icoolkft.hu

KLÍMASZERELÉS GYŐR - iCOOL kft - klíma és hőszivattyú - Tel: 06 70 3819 219 - E-mail: info@icoolkft.hu

Vélemény a Hisense-ről

Nemrégiben letelepítettük az első HISENSE készülékünket, New Comfrt multi split típust. A megrendelőnknek korábbról volt pozitív véleménye a márkáról és, ha már jó bevált, nem akart változtatni. Ami fontos volt számára, az a halk működés, négyirányú légáram valamint a versenyképes ár.

Felvettük a kapcsolatot a magyarországi HISENSE forgalmazóval. És szerencsénk is volt, mert készletről ki tudott szolgálni minket, ami a jelenlegi helyzetben nem mindennapos.

Mit kell tudnunk a HISENSE márkáról? A kínai világmárka kötelékébe tartoznak a Sharp, Toshiba és a Gornje is. Első sorban televíziózásól jut eszünkbe, de számtalan háztartási berendezés gyártása is bele tartozik a portfóliájába. Mindezen túlmenőleg jutunk el a HISENSE LÉGKONDÍCIONÁLÓK-IG.

Mi is végeztünk összehasonlítást, nem csak műszaki paraméterek, hanem ár szempontjábol is. Műszaki adatokban nem találtunk szignifikáns eltéréseket. Árat illetőleg- főleg multi kültéri esetében - a legjobb árat találtuk. Az összehasonlítást MIDEA, GREE, FISHER viszonylatában végeztük, nem a feltörekvő típusok között.

Telepítésről: A körülmények speciálisak voltak, ha az előre elkészített vezetékezést nézzük. Az előszerelést többrétegű műanyag csővel végezték, az olasz Fast Pipe rendszert használták. Máig nem értem, hogy mi volt a vezér gondolat abban, hogy nem a jól bevált rézcső került felhasználásra. Nem olcsóbb az alapanyag. Nem könnyebb a fektetése. Csrébe speciális fittingre van szükség a szereléshez és ehhez szükséges présszerszámra, ami növeli a költségeket. A gép szerelhetősége jó, szerelőbarát panel, kitámasztóval. Viszont, extra szűrőket nem tartalmaz a csomag.

Végeredmény tekintetében, valóban érzékelhető a halk működés. A kültéri egység esetében határozottan halk a működés.

Információ a gépről itt